Det här har vi gjort!

Här har vi samlat cuper och event som TYSS har deltagit på under 2021-2022. Jobbar du inom förening, skola eller bibliotek och är du intresserad av att samarbeta med oss? Maila till info@tellyoursportstory så berättar vi mer!

Sportlördag på biblioteket

En sportig lördag på biblioteket i Motala. Barnen fick testa olika sportaktiviteter, göra quiz, rita och tävla om böcker och glass. Perfekt aktivitet för att stärka lagandan och glädjen ett idrottslag.

Tyss Lilla bokpaket

När TYSS inte kan vara på plats, har vi istället bidragit med sportböcker och material så att bibliotek själva kan anordna uppskattade aktiviteter på läslov och sportlov. Vi har bland annat skickat paket till Tomelilla kulturhus, Skarpnäcks bibliotek och Sandvikens folkbibliotek som har ett nära samarbete med sin lokala fotbollsförening.

Göteborgs kulturkalas 2022

Under fyra dagar hade TYSS ett tält på Göteborgs kulturkalas. Vi läste högt, gjorde quiz och snackade sport med ett antal lågstadieklasser. En uppskattad plats för både elever, lärare och barnfamiljer.

Hovet Cup 2022

Under två  cupdagar deltog TYSS på Hovet Cup i Örebro. Vi anordnade lässtunder, snackade sport, ritade och gjorde quiz. En lugn plats i skuggan där barnen kunde landa mellan matcherna och tävla om böcker och glass.

Norrköpings fotbollsfest 2022

Under två  cupdagar deltog TYSS på fotbollsfesten i Norrköping. Vi anordnade lässtunder, snackade sport, ritade och gjorde quiz. En uppskattad plats i skuggan där barnen kunde återhämta sig och tävla om fotbollsböcker och glass!

Sportlov Mölnlycke kulturhus 2022

Under en dag skapade TYSS en sportlovsaktivitet på Mölnlycke kulturhus. Vi snackade sport, ritade, gjorde quiz och lottade ut sportböcker och glass.

Familjedagar i Norrköping 2021

Tillsammans med Norrköpings stadsbibliotek deltog TYSS under Familjedagarna på läslovet. Vi hade med oss quiz, bokomslag att rita och skriva på, böcker och roliga tävlingar. Vi arrangerade också högläsning och pratade kring olika frågor kopplade till böckerna.

Angereds bokmässa 2021

TYSS var på plats med bokbord vid IS “gropen” där Khaddi Sagnias karriär startade. Här fick besökarna göra quiz, rita, se en digital digital hälsning från Khaddi och tävla om boken Vilket hopp, Khaddi! som är inspirerad av hennes barndom.

Winning Ground 2021

Alla ledare fick information om Tell Your Sport Story och hur de kan jobba med koncepten Snacka Sport och Quiz i samband med träning och matcher. Vi arrangerade också en tävling där bästa hejaramsan vann böcker och glass till hela laget!

Norrköpings fotbollsfest 2021

Alla lag fick en inspirationspåse där TYSS bidrog med sportböcker om våra stjärnor. Ledarna fick information om Tell Your Sport Story och hur de kan jobba med koncepten. Vi arrangerade också flera utmaningar med böcker och glass till hela laget som vinst!

Skövde AIK #HeForShe match

Vi var på plats med bokbord, quiz och roliga tävlingar!