Hovet Cup 2022

Under två  cupdagar deltog TYSS på Hovet Cup i Örebro. Vi anordnade lässtunder, snackade sport, ritade och gjorde quiz. En uppskattad plats i skuggan där barnen kunde återhämta sig och tävla om fotbollsböcker och glass!

Norrköpings fotbollsfest 2022

Under två  cupdagar deltog TYSS på fotbollsfesten i Norrköping. Vi anordnade lässtunder, snackade sport, ritade och gjorde quiz. En uppskattad plats i skuggan där barnen kunde återhämta sig och tävla om fotbollsböcker och glass!

Familjedagar i Norrköping 2021

Tillsammans med Norrköpings stadsbibliotek deltog TYSS under Familjedagarna på läslovet. Vi hade med oss quiz, bokomslag att rita och skriva på, böcker och roliga tävlingar. Vi arrangerade också högläsning och pratade kring olika frågor kopplade till böckerna.

Angereds bokmässa 2021

TYSS var på plats med bokbord vid IS “gropen” där Khaddi Sagnias karriär startade. Här fick besökarna göra quiz, rita, se en digital digital hälsning från Khaddi och tävla om boken Vilket hopp, Khaddi! som är inspirerad av hennes barndom.

Winning Ground 2021

Alla ledare fick information om Tell Your Sport Story och hur de kan jobba med koncepten Snacka Sport och Quiz i samband med träning och matcher. Vi arrangerade också en tävling där bästa hejaramsan vann böcker och glass till hela laget!

Norrköpings fotbollsfest 2021

Alla lag fick en inspirationspåse där TYSS bidrog med sportböcker om våra stjärnor. Ledarna fick information om Tell Your Sport Story och hur de kan jobba med koncepten. Vi arrangerade också flera utmaningar med böcker och glass till hela laget som vinst!

Skövde AIK #HeForShe match

Vi var på plats med bokbord, quiz och roliga tävlingar!